Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen voor op het werk
Veiligheid

Veilig en comfortabel werken met orthopedische veiligheidsschoenen, wij adviseren u graag.

Met voetproblemen toch veilig en comfortabel werken? Orthopedische Veiligheidsschoenen bieden de oplossing! Voor veel werkzaamheden zijn veiligheidsschoenen noodzakelijk. Uit onderzoek blijkt dat bij een groot aantal werknemers de standaard veiligheidsschoenen niet goed passen. In meer of mindere mate hebben deze werknemers voetproblemen, wat tot rugklachten, nekklachten en hoofdpijn kan lijden. Vaak is een kleine aanpassing van of in de schoen al afdoende, maar soms zijn speciale (semi-) orthopedische werkschoenen een betere oplossing.
Van Gils Footcare mag als erkend bedrijf voor vele merken alle orthopedische aanpassingen aan veiligheidsschoenen uitvoeren, waarbij de certificering van schoenen geborgd blijft. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Werkwijze

Orthopedische veiligheidsschoenen (OSA)
U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakte veiligheidsschoen, op basis van een door de orthopedisch schoenmaker vervaardigde cliënt-specifieke leest.

Semi-orthopedische veiligheidsschoenen (OSB)
De orthopedisch schoenmaker kan gebruik maken van diverse standaard Semi-orthopedische veiligheidsschoenen met een verdiepte leest en orthopedische stalen neus, waardoor meer ruimte in de schoen is voor de noodzakelijke aanpassingen. Van Gils Footcare werkt oa samen met EMMA en Neskrid.

Standaard veiligheidsschoenen (OVAC)
Natuurlijk kan ook gebruik worden gemaakt van het standaard veiligheidsschoenen programma met eventueel wat kleinere aanpassingen, zoals zoolverstijving, afwikkelingen, zool wiggen, schoringen, hak- en zoolverhogingen.