Semi-orthopedische schoenen

Moderne semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen: voor lichtere voetklachten, zodat u weer vrij kunt bewegen.

Semi-orthopedisch schoeisel is bedoeld voor de lichtere voetklachten (-afwijkingen). Een semi- orthopedische schoen is vergelijkbaar met een confectieschoen. Echter, heeft deze schoen extra ruimte binnenin voor een goed voetbed op maat. De schoen kunnen we bestellen in verschillende lengte- en breedtematen. Afhankelijk van uw (medische) situatie kiest u samen met de orthopedisch schoenmaker de beste oplossing. Onze producten worden, na zorgvuldig onderzoek, specifiek voor uw situatie gemaakt en bieden een adequate oplossing in het voorkomen, verminderen of opheffen van uw (voet)klachten. Wij werken samen met verschillende schoenleveranciers, waaronder Durea, TOM schoenen en Nimco.

Voorbeeldschoenen

Ee greep uit ons assortiment semi-orthopedische schoenen.

Werkwijze

Over onze werkwijze

Tijdens het eerste bezoek doen wij nauwkeurig onderzoek. Na een uitgebreid intakegesprek, inspectie en functieonderzoeken worden er maten genomen. Aan de hand van blauwdrukken en een 3-d afdruk door middel van de unieke vacuümtechnieken , worden maatvoetbedden gemaakt en schoenen besteld.

Levertijd

De levertijd van dit product

De levertijd voor semi- orthopedische schoenen bedraagt 2 tot 4 weken. In die tijd worden de schoenen besteld en eventueel voetbedden op maat gemaakt en aanpassingen, zoals een zoolverstijving, afwikkeling of hak(zool) aanpassingen gedaan.