Voor verwijzers

Voor verwijzers

Passie


Van Gils Footcare heeft passie voor schoenen! En met die passie en de grootste zorg helpen we uw patiënten graag aan mooie en perfect passende orthopedische schoenen. De mobiliteitsproblemen van uw patiënt zijn onze uitdaging en we kiezen graag samen met u de best passende therapie.

Met diverse poliklinieken hebben we inmiddels multidisciplinaire spreekuren opgezet. Tijdens deze spreekuren werken we samen met specialisten en (huis)artsen aan de oplossing van diverse problematieken, zoals bijvoorbeeld voetproblemen door diabetes, revalidatietrajecten, orthopedische problematieken, reumatische en aangeboren afwijkingen aan voeten.

Ook met ons samenwerken?


Van Gils Footcare onderscheidt zich van andere schoenmakers doordat wij niet alleen optimaal zorgdragen voor het oplossen van voetproblemen, maar ook oog hebben voor hoe de schoen eruit ziet. Ook een orthopedische schoen kan mooi en draagbaar zijn! Wij zijn van mening dat mensen de schoenen adequater dragen en therapietrouwer zijn, wanneer zij schoenen hebben die ze graag dragen. Vooral voor diabetespatiënten is dit zeer belangrijk.

Wij zijn trots op de samenwerkingen die wij hebben met verschillende ziekenhuizen in het land. Veel specialisten weten ons inmiddels te vinden en raadplegen ons voor advies op maat tijdens spreekuren.

Team van Gils bestaat uit gepassioneerde schoenmakers en technisch specialisten. In onze eigen werkplaats kunnen wij direct diverse aanpassingen aan schoenen en andere hulpmiddelen uitvoeren. Dit houdt de lijnen en doorlooptijden kort.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner ter aanvulling van uw voetenspreekuur? Of wilt u een multidisciplinaire samenwerking? Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en de ‘van Gils methode’.

Neem contact met ons op