Over ons

Over ons

OVER VAN GILS

Trots en blij als wij uw klachten kunnen verminderen door producten op maat door ons gemaakt!

Van Gils Footcare is een betrouwbare speler op het gebied van orthopedische schoenen en steunzolen. Vanuit twee hoofdvestigingen (Moergestel en Leiderdorp) en diverse aanmeetlocaties helpen wij onze klanten met diverse problemen op het gebied van bewegen. Samen met u en uw behandelaar kiezen wij de therapie die het beste aansluit: (sport)steunzolen, orthopedische schoenen of aanpassingen aan confectieschoenen. Al onze producten worden op maat gemaakt.

Een kijkje bij ons binnen


DE VAN GILS METHODE

Servicegericht en met passie werken wij aan het verminderen van uw klachten met hulpmiddelen op maat.

Van Gils Footcare is gestart met een heldere missie: kwaliteit en esthetiek van orthopedische schoenen naar een hoger niveau tillen. Met onze achtergrond in modeschoenen maken wij ook van een orthopedische schoen een modieus product, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Wij ontwerpen de schoen samen met u. De uitvoering en kleur van de schoen wordt uitgebreid met u besproken. Wij werken met seizoensgebonden kleuren en modellen, waardoor de drempel tot het dragen van orthopedische schoenen verlaagd wordt.

Wij staan altijd voor u klaar


Luuk van Gils

Eigenaar – Orthopedisch schoenmaker – Podotherapeut*

Wat is er nu fijner dan iedere dag doen wat je het allerleukste vindt? Ik ben opgegroeid tussen de schoenen. De liefde voor het vak is me met de paplepel ingegoten. Mooie orthopedische schoenen: het klinkt voor velen onmogelijk, maar is voor mij dé drive geweest om te starten met dit bedrijf. Een tevreden klant, dat is waar wij als team iedere dag voor gaan. Die stralende lach van iemand die blij is met zijn nieuwe mooie orthopedische schoenen geeft me iedere keer weer kippenvel en maakt me trots.

*wel gediplomeerd, niet BIG geregistreerd

Hein van Gils

Eigenaar – Orthopedisch schoenmaker

Ik heb zoveel drive en passie in mijn werk, al 35 jaar lang, elke dag opnieuw, dat het voelt als het uitoefenen van mijn hobby. Binnen ons team, met vele mogelijkheden, hebben we het vertrouwen dat we het samen kunnen. Het blijft een geweldige uitdaging om alle voet- en loopbeperkingen op de mooist mogelijke manier op te lossen. Vaak zo, dat je het verschil met de confectieschoen nauwelijks ziet. De blijdschap van de klanten over hun schoenen, geeft mij de voldoening van mijn werk.

Mariska van Straten-Pieterse

Vestigingsmanager Leiderdorp

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het organiseren, plannen en structureren van de processen. Heel divers, afwisselend en uitdagend, maar vooral dankbaar! Ik werk al jaren met veel plezier in de branche. Het voelt goed om deel uit te mogen maken van het team van Van Gils Footcare. Ik vind het belangrijk dat u zich welkom voelt. We werken allemaal aan hetzelfde doel en met dezelfde betrokkenheid, zodat u tevreden de deur uit loopt, daar doe ik het voor!

Louis Visser

Orthopedisch schoenmaker

Met mijn 10 jaar ervaring in de orthopedie, kan ik zeggen dat het me de meeste voldoening geeft om klanten tevreden de deur uit te zien gaan. Mijn sterke punten zijn goed luisteren naar mijn klanten en hen het gevoel geven dat we samen tot een oplossing komen. Het geeft me veel plezier om een product te maken waar we allemaal trots op kunnen zijn en dat helpt bij het verlichten van uw klachten. Daar gaan we voor!

Jeroen Waslander

Orthopedisch schoentechnisch medewerker

Of het nu gaat om een paar mooie orthopedische schoenen of goede steunzolen, samen met u tot het gewenste resultaat komen en daar met eigen handen aan meewerken. Dat maakt het werken bij Van Gils Footcare zo leuk en veelzijdig!

Paul Volwater

Orthopedisch schoenmaker

Creativiteit, omgang met mensen en de techniek om van elk paar schoenen een uniek exemplaar te maken, zijn de kenmerken waarom ik voor dit vak heb gekozen. Samen met u een oplossing bespreken en daarna aan de slag! Je moet oog hebben voor detail en cosmetiek om de verwachting waar te maken. Het is een uitdaging om samen met mijn collega’s en moderne materialen het doel te bereiken. Daarom raak ik nooit uitgekeken op dit mooie vak!

Sylvia Goedhart

Administratief medewerkster

SERVICE : “de zorg waarmee een bedrijf zijn klanten van dienst is”. KLANTVRIENDELIJK : “rekening houdend met, inspelend op de wensen van de klant”. Deze twee woorden zijn de key-woorden die bij mij zeer belangrijk zijn. Ik ben pas tevreden als uw lichamelijke ongemakken tot het verleden behoren door orthopedische schoenen of steunzolen van ons en u hierdoor met een glimlach bij ons de deur uit gaat. Het eerste contact bij ons mooie bedrijf heeft u met mij. Verwerking van uw aanvraag en de afhandeling, zoals met de zorgverzekeraar, dat doe ik voor u. Service en klantvriendelijkheid: Daar staat Van Gils Footcare bij mij voor!

Jan van Noije

Productiemedewerker

Het maken van schoenen voor u, waardoor u weer goed kunt lopen, is het mooiste wat er is! Het vak is veelzijdig en nooit hetzelfde, waardoor er nog vele uitdagingen zijn die we bij Van Gils samen aangaan.

Hans de Kruijf

Productiemedewerker

Na 20 jaar ervaring in de schoenmakerij, heb ik de overstap gemaakt naar de orthopedie. Dit vak geeft mij veel voldoening. Met onze hulpmiddelen op maat helpen we mensen vooruit. Ook de creativiteit die ik in mijn werk kwijt kan en het werken met mijn handen, past helemaal bij mij. Ik houd me in de werkplaats vooral bezig met het modelleren van supplementen en leesten. Het modelleren van voorlopige orthopedische schoenen (VLOS), is wat ik het leukste vind om te doen. Hiermee zorgen we dat mensen na een operatie een tijdelijke schoen kunnen dragen en daarmee na een operatie sneller mobiel zijn. Prachtig toch?!

Zoë Stut

Productiemedewerker

Na even weggeweest te zijn weet ik het zeker; hier ligt mijn hart! Van alles wat met schoenen te maken heeft, gaat mijn hartje sneller kloppen. Hoe fantastisch is het om iets wat kapot is weer heel te maken. Of het nu gaat om de reparaties of het proces van een nieuwe orthopedische schoen, ik vind het allebei super mooi werk. Het is geweldig om van dit proces deel uit te mogen maken, zodat u weer lekker kunt lopen!

Marcel Kosters

Productiemedewerker

Ik heb 14 jaar in de confectieschoenen gewerkt en werk nu al weer een tijdje met veel plezier bij van Gils. Van de productie van confectieschoenen naar orthopedische schoenen is een grote verandering. Bij van Gils heb ik alle technieken geleerd die nodig zijn voor het opbouwen van supplementen, zodat daar de schoen/schacht omheen gemaakt kan worden. Nog iedere dag leer ik bij. We hebben een leuk team. Ik heb het hier goed naar mijn zin.

Manon Muntjewerff

Orthopedisch schoenmaker

Wat het mooiste is van ons vak, is de combinatie tussen zorg, techniek en esthetiek. Het is iedere keer de uitdaging om een zo mooi mogelijk product af te leveren wat uw klachten verminderd. Want wie wil er nu geen mooi paar schoenen en daarmee goed kunnen lopen?! Omdat het vak veel verschillende kanten heeft, is elke dag weer totaal anders. Dit zorgt ervoor dat ik met veel plezier aan het werk ben bij het leuke team van Van Gils Footcare.

Ingrid van den Boogaart

Administratief medewerkster

Ik ben al ruim 28 jaar werkzaam in de schoenenbranche in diverse functies. Bij Van Gils ben ik het aanspreekpunt aan de telefoon in Moergestel. Het werk is ontzettend leuk, met een leuk team en de werkzaamheden zijn divers. De dag vliegt voorbij en ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Doordat het een klein team is, zijn de lijnen kort in het bedrijf. Iedereen is enthousiast en behulpzaam. Klantentevredenheid staat heel hoog in het vaandel. Het dragen van orthopedische schoenen is voor iedereen een acceptatieproces. Door goed met onze klanten te communiceren wat de mogelijkheden zijn en door hele mooie schoenen te maken van mooi leer en met een goede pasvorm, gaan klanten blij naar huis. Het is heel leuk om klanten die ik eerder tegenkwam in mijn loopbaan, weer terug te zien bij Van Gils!

Gini Ketelaars

Orthopedisch schoenmaker

Jong, enthousiast en gedreven. Deze drie kernwaarden neem ik mee de paskamer in om u als klant te helpen met het beantwoorden van uw persoonlijke zorgvraag. Ik focus niet alleen op de beperking, maar juist op de mogelijkheden om samen met u tot de beste behandeling te komen voor ieder voetprobleem. Bij het maken van Orthopedisch Schoeisel speelt esthetiek voor mij een belangrijke rol. Mooie schoenen, zonder dat het ten kosten gaat van de functionaliteit is mijn streven.

Tessa Buurmans

Productiemedewerker

Na het afronden van de opleiding tot orthopedisch schoentechnoloog ben ik vijf jaar werkzaam geweest als orthopedisch schoenmaker in de paskamer. Gedurende die periode ben ik erachter gekomen dat mijn hart toch echt ligt bij het produceren van schoentechnische producten. Ik ben mijn hart achterna gegaan en sinds oktober 2022 werk ik dan ook met veel plezier als productiemedewerker bij Van Gils Footcare. Ik houd mij met name bezig met het produceren van orthopedische steunzolen, waarbij kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat. Een product maken waar we met zijn allen trots op zijn en waarmee wij u van uw klachten af kunnen helpen, dat is waar we het voor doen!

Onze partners