Over ons

Over van Gils

Trots en blij als wij uw klachten kunnen verminderen door producten op maat door ons gemaakt!

Van Gils Footcare is een betrouwbare speler op het gebied van orthopedische schoenen en steunzolen. Vanuit twee hoofdvestigingen (Moergestel en Leiderdorp) en diverse aanmeetlocaties helpen wij onze klanten met diverse problemen op het gebied van bewegen. Samen met u en uw behandelaar kiezen wij de therapie die het beste aansluit: (sport)steunzolen, orthopedische schoenen of aanpassingen aan confectieschoenen. Al onze producten worden op maat gemaakt.

De van Gils methode

Servicegericht en met passie werken wij aan het verminderen van uw klachten met hulpmiddelen op maat.

Van Gils Footcare is gestart met een heldere missie: kwaliteit en esthetiek van orthopedische schoenen naar een hoger niveau tillen. Met onze achtergrond in modeschoenen maken wij ook van een orthopedische schoen een modieus product, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Wij ontwerpen de schoen samen met u. De uitvoering en kleur van de schoen wordt uitgebreid met u besproken. Wij werken met seizoensgebonden kleuren en modellen, waardoor de drempel tot het dragen van orthopedische schoenen verlaagd wordt.

Een kijkje bij ons binnen

Wij staan altijd voor u klaar

Luuk van Gils
Luuk van Gils

Wat is er nu fijner dan iedere dag doen wat je het allerleukste vindt? Ik ben opgegroeid tussen de schoenen. De liefde voor het vak is me met de paplepel ingegoten. Mooie orthopedische schoenen: het klinkt voor velen onmogelijk, maar is voor mij dé drive geweest om te starten met dit bedrijf. Een tevreden klant, dat is waar wij als team iedere dag voor gaan. Die stralende lach van iemand die blij is met zijn nieuwe mooie orthopedische schoenen geeft me iedere keer weer kippenvel en maakt me trots.

Hein van Gils
Hein van Gils

Ik heb zoveel drive en passie in mijn werk, al 35 jaar lang, elke dag opnieuw, dat het voelt als het uitoefenen van mijn hobby. Binnen ons team, met vele mogelijkheden, hebben we het vertrouwen dat we het samen kunnen. Het blijft een geweldige uitdaging om alle voet- en loopbeperkingen op de mooist mogelijke manier op te lossen. Vaak zo, dat je het verschil met de confectieschoen nauwelijks ziet. De blijdschap van de klanten over hun schoenen, geeft mij de voldoening van mijn werk.

Mariska van Straten-Pieterse
Mariska van Straten-Pieterse

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het organiseren, plannen en structureren van de processen. Heel divers, afwisselend en uitdagend, maar vooral dankbaar! Ik werk al jaren met veel plezier in de branche. Het voelt goed om deel uit te mogen maken van het team van Van Gils Footcare. Ik vind het belangrijk dat u zich welkom voelt. We werken allemaal aan hetzelfde doel en met dezelfde betrokkenheid, zodat u tevreden de deur uit loopt, daar doe ik het voor!

Wim Hoddenbagh
Wim Hoddenbagh

Een logistieke uitdaging of een schoen technisch vraagstuk, er ligt elke dag wel iets op de loer. De wens van een klant dwingt ons om creatief te zijn. Dat kan creatief zijn op esthetisch gebied of elders in het proces. Dit maakt elke schoen uniek en voor mij een genot om aan mee te mogen werken.

Jeroen Waslander
Jeroen Waslander

Of het nu gaat om een paar mooie orthopedische schoenen of goede steunzolen, samen met u tot het gewenste resultaat komen en daar met eigen handen aan meewerken. Dat maakt het werken bij Van Gils Footcare zo leuk en veelzijdig!

Paul Volwater
Paul Volwater

Creativiteit, omgang met mensen en de techniek om van elk paar schoenen een uniek exemplaar te maken, zijn de kenmerken waarom ik voor dit vak heb gekozen. Samen met u een oplossing bespreken en daarna aan de slag! Je moet oog hebben voor detail en cosmetiek om de verwachting waar te maken. Het is een uitdaging om samen met mijn collega’s en moderne materialen het doel te bereiken. Daarom raak ik nooit uitgekeken op dit mooie vak!

Sylvia Goedhart
Sylvia Goedhart

SERVICE : “de zorg waarmee een bedrijf zijn klanten van dienst is”. KLANTVRIENDELIJK : “rekening houdend met, inspelend op de wensen van de klant”. Deze twee woorden zijn de key-woorden die bij mij zeer belangrijk zijn. Ik ben pas tevreden als uw lichamelijke ongemakken tot het verleden behoren door orthopedische schoenen of steunzolen van ons en u hierdoor met een glimlach bij ons de deur uit gaat. Het eerste contact bij ons mooie bedrijf heeft u met mij. Verwerking van uw aanvraag en de afhandeling, zoals met de zorgverzekeraar, dat doe ik voor u. Service en klantvriendelijkheid: Daar staat Van Gils Footcare bij mij voor!

Jan van Noije
Jan van Noije

Het maken van schoenen voor u, waardoor u weer goed kunt lopen, is het mooiste wat er is! Het vak is veelzijdig en nooit hetzelfde, waardoor er nog vele uitdagingen zijn die we bij Van Gils samen aangaan.

Pim Zirkzee
Pim Zirkzee

Problemen met de voeten of tijdens het lopen, het kan je erg beperken. Soms wel zo erg dat je de dingen die je graag zou willen doen niet meer wilt of kunt doen. Om voor u de best passende oplossing te leveren, vind ik het belangrijk niet alleen naar de technische kant te kijken maar ook naar wat u persoonlijk belangrijk vindt. Ik ga graag samen met u de uitdaging aan om uw wensen en behoefte te koppelen aan een mogelijke oplossing of het nu gaat om een steunzool, een maatschoen of een goed advies.

Claudia van Wijgerden
Claudia van Wijgerden

Samenwerken met een team dat passie heeft voor het vak. Repareren van schoenen en creatieve uitdagingen bedenken, daar word ik blij van.

Onze partners

Logo Beterlopenwinkel
Logo Durea
Loopcentrum Rijnland Leiderdorp
Logo Saphir
Logo Rondom podotherapie
Logo Basemans
Logo Fontys
Logo Medifit
Logo Scheepens en Klijsen
Logo TOM schoenen
Logo Jeroen Bosch
Logo Neskrid
Logo Thebe
Logo Provoet
Logo Alrijne Ziekenhuis
Logo Nimco
Logo van Zijp